Origamidekor

Japonya'nın kadim origami sanatı Türkiye'de modern dekorasyonla buluşuyor. Malzemelerden kullanım alanlarıyla faydalarına kadar yararlı bilgiler, bizzat uygulayabileceğiniz yaratıcı fikirler, origami modellerinin fotoğraflı veya videolu yapılışları, dekorasyon önerileri ve daha neler neler! Origami öğrenmek için kurs, atölye ve dersler, sofra ve vitrin düzenleme, etkinlik (event, nişan, düğün) dekorasyonu, özel günler için sevdiklerinize hediye fikirleri; hepsi Origamidekor'da sizleri bekliyor.

Origamidekor'da Sevgililer Günü Hediyeleri

Gül, nergis ve sakuralardan oluşan enfes bir buket.
Sevgililer Günü, 14 Şubat’ta sevgilinizi hediyelere boğabileceğiniz özel bir gün. Elbette aşk bir güne sıkıştırılacak bir kavram değil. Ama ona sürpriz yaparak mutlu etme fırsatını kaçırmamak da elinizde. Origamidekor, ilginç hediye yelpazesiyle her gün olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de sizinle.

Aşk Dolu Origami Tablolar

Duvar dekorasyonunun vazgeçilmezlerinden olan tablolar, uzun yıllar boyunca her gün sevginizi yansıtmanın yanı sıra dekoratif olmalarıyla da tercih sebebi. Sevgililer Günü için hazırladığımız tablolara göz atın. Mevcut olup olmadıklarını Instagram hesabımıza mesaj atarak öğrenebilirsiniz.

Farklı boyutlardaki yıldızlar açıktan koyuya geçen tonlarla bir kalpte birleşiyor.

Hiç Solmayan Kağıt Çiçekler

Çiçeklerin zarafeti ve etkileyiciliği tartışılmaz ama maalesef dalından koparılan çiçeklerin ömrü ancak birkaç gün. Buket halindeki veya saksı içindeki kağıt çiçek çeşitlerimiz her daim canlı kalabiliyor. Çiçek çeşitlerini değiştirmeyi talep edebilirsiniz, kataloğumuzda mevcutsa size özel buketler hazırlayabiliriz.

Hem klasik hem kalıcı, bir buket gül.

Avuç Dolusu Minik Kalpler

Sürprizler ille de hediyelerin boyutlarıyla ölçülmez. Mini mini kalplerimizin ısıtmayacağı kalp yoktur herhalde. İster pleksi kutular içinde isterseniz kağıt kalp kutular içerisine şeker mi şeker kalplerden sipariş verebilirsiniz. Renkli ve altın sarısı seçeneklerimiz mevcut ama renk taleplerinize açığız.

Renkli versiyon
Altın sarısı versiyon
Veya bütün kalpler bir kalp kutusundan dökülse...

Biblo Gibi 3D Origami Eserler

Parçalarını tek tek yapıştırdığımız 3D origami ürünleri hazır olduklarında birer biblodan farksız. Sevgililer Günü için ellerinizle sunabileceğiniz harika bir kalp hazırladık. 400 civarı parçadan oluşan bu kalpten bir tane var. Başka isterseniz yetişmesi için sipariş konusunda elinizi çabuk tutmalısınız.

Ona kalbinizi verin.

Sevginizi Yansıtan Kapı Süsleri

Kapı süsleri son zamanlarda oldukça revaçta. Biz de bunu göz önünde bulundurarak kalp şekli verdiğimiz gümüş renkli bir tel üzerine oldukça naif bir kompozisyon uyguladık. Son dakika Sevgililer Günü hediye fikri arıyorsanız bizce çok fazla düşünmenize gerek yok.

Aşk, bahar ve masumiyet bir arada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.