Origamidekor

Japonya'nın kadim origami sanatı Türkiye'de modern dekorasyonla buluşuyor. Malzemelerden kullanım alanlarıyla faydalarına kadar yararlı bilgiler, bizzat uygulayabileceğiniz yaratıcı fikirler, origami modellerinin fotoğraflı veya videolu yapılışları, dekorasyon önerileri ve daha neler neler! Origami öğrenmek için kurs, atölye ve dersler, sofra ve vitrin düzenleme, etkinlik (event, nişan, düğün) dekorasyonu, özel günler için sevdiklerinize hediye fikirleri; hepsi Origamidekor'da sizleri bekliyor.

Origami Öğrenin: Origami Atölyeleri ve Özel Dersler

Origami atölyelerinde yapılabilecek orta seviyede bir model. Tasarımcısı: ?
Origamiden yapılmış ürünleri istediğiniz her zaman sipariş verip edinebilirsiniz. Ama bizzat origami yapmayı öğrenmek istiyorsanız o zaman origami atölyeleriyle origami derslerine göz atmanızda fayda var.

Origami Atölyesi

Origami atölyesi, bir derslikte veya etkinlik mekanında belli bir zaman diliminde düzenlenir. Bu atölyelerde bir veya birkaç modelin uygulaması gerçekleştirilir. Birkaç kişilik bir gruptan on veya daha fazla kişiden oluşan bir sınıfa kadar origami meraklısı bir araya gelir ve eğitmenin talimatları eşliğinde kağıtları katlar.

Atölyelerde genelde gerekli malzemeler, mesela renkli fotokopi kağıdı temin edilir (mekan politikalarında değişiklik olabileceği için biz de kesin bir şey söyleyemiyoruz). Origami için tek gereken kare bir kağıt olduğu için makas veya yapıştırıcı sırası beklemeden seri bir şekilde eserinizi tamamlayabilir, sonra da yaptıklarınızı yanınızda götürebilirsiniz.

3D origami çiçeğin yapım aşamaları.

Origami Özel Dersi

Origami özel dersi, atölyeden farklı olarak bir veya birkaç kişiye verilir ve belirli bir zaman zarfını kapsar (1 ay, 3 ay, vb.). Atölyelerde origaminin temellerine inmek mümkün değil ama origami dersinde en baştan başlanabilir. Ayrıca, program öğrencilerin ilerlemek istediği biçimde şekillendirilebilir. Örneğin, modüler origamiye eğilmek istiyorum demeniz mümkün.

Origami atölyesi ve özel ders için Origamidekor’un Instagram adresine direkt mesaj atabilirsiniz. Size uygun tarih ve saatte, belirli mekanlarda kendi ellerinizle origami eserler çıkarma fırsatını kaçırmayın. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.