Origamidekor

Japonya'nın kadim origami sanatı Türkiye'de modern dekorasyonla buluşuyor. Malzemelerden kullanım alanlarıyla faydalarına kadar yararlı bilgiler, bizzat uygulayabileceğiniz yaratıcı fikirler, origami modellerinin fotoğraflı veya videolu yapılışları, dekorasyon önerileri ve daha neler neler! Origami öğrenmek için kurs, atölye ve dersler, sofra ve vitrin düzenleme, etkinlik (event, nişan, düğün) dekorasyonu, özel günler için sevdiklerinize hediye fikirleri; hepsi Origamidekor'da sizleri bekliyor.

Origami Hediyelerle Fark Yaratın

Şeker gibi origami yıldızlar 
Ailenizin, arkadaşlarınızın, iş arkadaşlarınızın beğeneceği ya da özel günlere uygun olan hediyeler bulmak her zaman zor bir konu. Özellikle de yerde görülme olasılığı olan veya kişiselleştirmeye imkan tanımayan hediyelerden farklı bir arayış içindeyseniz. Hayal gücünüzü serbest bırakın ve origaminin engin dünyasına adım atın.

Origami hediyelerde hangi seçenekleriniz var?

1.    Klasik origami: Bir heykel gibi saklayabileceğiniz figürler harika hediyeler olabilir. Mesela, hediyeyi alacak kişinin en sevdiği hayvanın kağıttan katlanmış hali güzel olmaz mıydı? (Tek boynuzlu at da dahil.)
2.    Modüler origami: Modüler origami özellikle kapı süsleri yapmak için ideal. Onun dışında ofis masası için objeler, örneğin rengarenk bir kalemlik de bu tarzda mümkün.
3.    3D origami: Lego gibi minik minik parçaların birleştirilmesinden oluşan bu hediyelerin kağıttan olduğuna inanamayacaksınız. Kase modelleri şık görünümlerinin yanı sıra pratik olarak da kullanılabilir.

Kase olarak da kullanılabilen dekoratif 3D origami çiçek.

4.    Kapı süsleri: Farklı özel günler için kişiselleştirilebilen kapı süsleri hazırlamaktayız. Boyut ve renk tercihleriniz konusunda bizi bilgilendirmekten çekinmeyin.
5.    Duvar süsleri: Kapalı çerçeveli ve açık çerçeveli olmak üzere iki türlü origami tablo çeşitlerimiz ortama farklı bir hava katmaya hazır. Direkt duvarın üstüne uygulayabileceğiniz origami süslerimiz de var.
6.    Origami yıldızlar: Şişelere renk renk dizilen sevimli yıldızlar her an herkes için harika bir hediye seçeneği olarak karşınıza çıkıyor. Dilerseniz yıldızları bağımsız olarak sipariş edip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
7.    Kağıt çiçekler: Doğadaki birçok çiçeğin origami kağıt versiyonu gerek vazolarda gerekse buket olarak tercih edilebilir. Üstelik bu çiçekler hiç solmuyor!


Sonbahar temalı origami tablomuz.
Origami hediyelerinizi mümkün olduğunca sağlamlaştırıyoruz ve paketlerken de bir o kadar dikkat ediyoruz. Doğum günü, yıldönümü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, ofis, yeni iş, mezuniyet, karne, yılbaşı, bayram, “geçmiş olsun” ve doğum hediyeleri için Instagram’dan origamidekor’a direkt mesaj atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.