Origamidekor

Japonya'nın kadim origami sanatı Türkiye'de modern dekorasyonla buluşuyor. Malzemelerden kullanım alanlarıyla faydalarına kadar yararlı bilgiler, bizzat uygulayabileceğiniz yaratıcı fikirler, origami modellerinin fotoğraflı veya videolu yapılışları, dekorasyon önerileri ve daha neler neler! Origami öğrenmek için kurs, atölye ve dersler, sofra ve vitrin düzenleme, etkinlik (event, nişan, düğün) dekorasyonu, özel günler için sevdiklerinize hediye fikirleri; hepsi Origamidekor'da sizleri bekliyor.

Suluboyaya ve Yağlıboyaya Origami Dokunuşu Sadece Origamidekor'da!

Kağıtlar kendinden jelatin kaplı. Ayrıca güller soğuk silikonla yapıştırıldı.
Fikir, annemin aklına düşüverdi. Yaptığı tablolara minik origami parçaları koysak nasıl olurdu? Bu fikri hemen hayata geçirmeye karar verdik. Ortaya başka hiçbir yerde bulamayacağınız özgün tablolar çıktı!

Öncelikle, ilk göz ağrımızdan, güzeller güzeli kızımızdan size bahsetmek isterim. Annemin yağlıboyayla yaptığı bu tablo başlı başına zaten güzeldi. Ama o boyamaya başlamışken bile amacımız saçlarını origami Kawasaki gülleriyle bezemekti.

Bu tabloda genelde kullandığım kağıttan farklı bir çeşit kağıt kullanmayı denedim. Normalde ilkokullarda elişi derslerinde verilen ve büyüyünce yüzüne bakmadığımız kumlu kağıtlar... Bu kağıtlar yanar döner renkleriyle tabloya büyülü bir hava kattılar.


Bir diğer tablomuz İstanbul aşıklarına... Galata Kulesi ve etrafında uçuşan origami turnalardan iyisi belki de tablonun şiirsel renkleri.


Sahilde oturmuş konuşan bir anne-oğulun veya abla-kardeşin huzuru evinizi saracak. Üstelik çocuğun elinde origami şans yıldızlarından uçan balonlar var.


Yel değirmenlerini sevenler ellerini kaldırabilir mi? Yemyeşil manzaraya yine origami turnalar hareket katıyor. Hem de sürüler halinde.


Duvarlarda doğadan bir köşe yaratacak bir tablo. Hülyalı renklere gururlu bir ren geyiği, sevimli bir tilki ve yeşil bir çiçek eşlik ediyor.

Bu tablolar ev dekorasyonunuzda duvarlarınızın havasını değiştirmenin yanı sıra çok özel, sevdiğiniz bir kişi için ideal ev hediyeleri, Sevgililer Günü hediyeleri veya doğum günü hediyeleri de olabilir.

Beğendiğiniz tablonun satışta olup olmadığını Instagram’da @origamidekor’a DM göndererek öğrenebilirsiniz. Yepyeni tablo fikirlerimiz de yavaş yavaş gelecek. O yüzden bizi mutlaka takipte kalın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.