Origamidekor

Japonya'nın kadim origami sanatı Türkiye'de modern dekorasyonla buluşuyor. Malzemelerden kullanım alanlarıyla faydalarına kadar yararlı bilgiler, bizzat uygulayabileceğiniz yaratıcı fikirler, origami modellerinin fotoğraflı veya videolu yapılışları, dekorasyon önerileri ve daha neler neler! Origami öğrenmek için kurs, atölye ve dersler, sofra ve vitrin düzenleme, etkinlik (event, nişan, düğün) dekorasyonu, özel günler için sevdiklerinize hediye fikirleri; hepsi Origamidekor'da sizleri bekliyor.

Etkinlik ve Vitrin Süslemelerinde Origami

Nişan, kına, doğum günü veya bekarlığa veda partileri için uygun olabilecek bir süsleme.
Etkinlik ve vitrin süslemelerinde kağıt ve karton kullanımı oldukça yaygın. Bunda kağıdın kolay şekil alabilmesinin ve daha rahat taşınım monte edilebilmesinin payı büyük. Üstelik renk yelpazesi de oldukça geniş. Bir de bu malzemenin kadim origami sanatıyla size sunacağı ihtimalleri düşünün.

Etkinlik Süslemeleri

Etkinlik süslemeleri etkinliğin türüne göre farklılık gösterir. Ama bir etkinlikte en sık görülen süsleme çeşitleri tavandan iple sarkan, duvara monte edilmiş (backdrop diye de sık sık duyarsınız) veya bir kartonetle bağımsız duran süslemelerdir.

Origamide bütün bunlara uygun olan ve onlarca, hatta yüzlerce art arta katlamaya imkan veren modeller bulunuyor. Rengarenk onlarca turnayı iplere geçirip sarkıtabilir, duvarlarınızı kelebek akınına uğratabilir veya özel hazırlanmış çiçekli köşelerde harika fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Gökkuşağı renklerinde kelebek geçişi süslemesi.

Vitrin Süslemeleri

Vitrinler epey dinamik alanlardır, sezona ve temaya göre sık sık değişiklik gerekir. Bu “akışkan tasarımda” (Origamidekor’un kendi terimi, başka bir yazıda üstünde duracağız) origami sadece kağıttan olduğu için değil sanatsal çeşitlendirmeye yatkın olduğu için de gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Geometrik şekiller, insan veya hayvan figürleri tek başlarına veya ip, kurdele, düğme ve başka destekleyici aksesuarlarla potansiyel müşterin dikkatini çekebilir ve onları ürünlerinizi incelemeye sevk edebilir. Vitrin ve etkinlik süsleme için Origamidekor’un Instagram adresinden iletişime geçebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.