Origamidekor

Japonya'nın kadim origami sanatı Türkiye'de modern dekorasyonla buluşuyor. Malzemelerden kullanım alanlarıyla faydalarına kadar yararlı bilgiler, bizzat uygulayabileceğiniz yaratıcı fikirler, origami modellerinin fotoğraflı veya videolu yapılışları, dekorasyon önerileri ve daha neler neler! Origami öğrenmek için kurs, atölye ve dersler, sofra ve vitrin düzenleme, etkinlik (event, nişan, düğün) dekorasyonu, özel günler için sevdiklerinize hediye fikirleri; hepsi Origamidekor'da sizleri bekliyor.

Dijital Kağıt: Pembe Kalpler


Merhabalar,

Daha önce söz verdiğim gibi sizinle dijital kağıtlar paylaşacağım. Fotoğrafta gördüğünüz A4 boyutlu ve .png formatlı deseni aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:


Bu desenle neler yapabilirsiniz?

- Sevgililer Günü geçti ama sevginiz baki. Origami yapmasanız bile sevdiklerinize minik bir hediye paketi yapmak için ideal bir desen.
- Simetrik olduğu için origamide de iyi sonuçlar verecektir. Yıldız yapacaklar için kalpler şerit halinde kesmeye uygun.

Bu deseni hangi kağıtlara basabilirsiniz?

Kağıt cinsi amacınıza ve yazıcınıza bağlı ama en basitinden beyaz bir fotokopi kağıdı işinizi görecektir. Kağıdın tek tarafına veya çift tarafına baskı yapabilirsiniz.

Arkadaki rengi gösteren modeller için tek taraflı baskıyı deneyin. Hatta renkli o durumda renkli fotokopi kağıdına baskıyla epey keyifli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Güle güle kullanın. Yaptıklarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin. Instagram'da @origamidekor'u etiketleyebilirsiniz. Cıvıl cıvıl kağıtlar gelmeye devam edecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.